Marti 24 Mai

S-a amplasat o nouă stație de încărcare pentru mașinile electrice la Cluj Arena - FOTO


Consiliul Județean Cluj a instalat în parcarea supraterană a stadionului Cluj Arena o stație de încărcare electrică ce poate deservi, simultan, două mașini.

Începând chiar de azi punem la dispoziția clujenilor și a tuturor celor care vor participa la evenimentele găzduite de Cluj Arena o stație de încărcare electrică de cea mai nouă generație. Ne bucurăm să punem contribui, astfel, la un mediu mult mai curat și să asigurăm condiții optime pentru organizarea unor noi competiții internaționale de cel mai înalt nivel”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Noua stație de încărcare este una de tip „plug&charge”, cu o putere de încărcare de 2x22 KW și mufă de conectare type 2. Ea se adresează tuturor tipurilor de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, aceasta fiind și una dintre condițiile principale în organizarea evenimentelor sportive internaționale.

Prin intermediul acestei inițiative Consiliul Județean Cluj și Cluj Arena doresc să contribuie la promovarea unui condus ecologic și la un mediu cât mai curat”, mai scrie în comunicatul transmis de Consiliul Județean Cluj.


Comentarii Facebook