Rupere de nori deasupra Clujului! Vezi care sunt primele pagube VIDEO - UPDATE


O ploaie torentiala s-a abatut asupra municipiului Cluj-Napoca, vineri seara, in jurul orei 22.30. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj spun ca au aparut unele probleme.

Un copac a fost doborat de furtuna pe strada Parang in cartierul Manastur, iar un stalp de electricitate a fost culcat la pamant pe strada Eremia Grigorescu.

"Am intervenit in ambele situatii cu echipe pentru a indeparta copacul si stalpul de pe carosabil. Din primele informatii rezulta ca nu au fost inregistrate victime sau pagube materiale semnificative", au declarat pentru Stiri de Cluj reprezentantii ISU Cluj.

Pompierii clujeni sunt in alerta maxima si se asteapta ca in urma ploii torentiale sa apara si cazuri in care subsolurile unor cladiri din oras sa fie inundate.

 

Bulevardul Eroilor a fost inundat in urma ploii torentiale si unele subsoluri au fost inundate, intre care se numara si clubul Janis Pub.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris a declarat ca dupa ploaia de vineri seara au fost 11 interventii pentru a indeparta copacii rupti si cazuti pe carosabil sau pe spatiul public si 10 interventii pentru a scoate apa din subsolurile inundate. "Din cele 11 interventii pentru copacii cazuti, 8 au fost in Cluj-Napoca, 2 in Gilau si 1 in Floresti. De asemenea, am intervenit pentru a scoate apa din 10 subsoluri: 4 la Turda si 6 in Cluj-Napoca. Ne-au ajutat si echipele de la Primaria Cluj-Napoca de la serviciul de interventii care au in dotare 6 motopompe si care ne-au sprijinit", a spus Andrei Biris.

 

Pe Aleea Brates, din cartierul Manastur, acoperisul unui bloc a fost desprins de vantul puternic. Pagubele nu au fost inca estimate.

 

Daca ati surprins incidente din timpul furtunii le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro sau la rubrica "Fii Reporter!".

 

Video: Bogdan Besliu

Comentarii Facebook