Romii s-au opus arestării pe Calea Florești, în Mănăștur. O femeie a încercat să fugă - VIDEO


Un grup de romi a fost reținut de poliție, joi seara, pe Calea Florești. Încă nu este clar ce s-a întâmplat, dar oamenii s-au opus arestării.

Din imaginile surprinse de un clujean se vede cum o femeie, care a fost încătușată și urcată în mașina de poliție, a încercat să fugă, dar oamenii legii au fost pe fază. (Video: Paul Feneşan)

Rudele femeii au năvălit peste polițiști, iar femeia din mașină a profitat pentru a ieși. Unul dintre etnicii romi a filmat toată scena. 

------------

UPDATE

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție au fost sesizați despre desfășurarea unei stări conflictuale într-un mijloc de transport în comun, pe strada Calea Florești.

Polițiștii au intervenit cu operativitate, identificând și legitimând 3 persoane cu vârste cuprinse între 22, respectiv 49 de ani, care manifestau un comportament recalcitrant. 

Acestea au fost atenționate cu privire la conduită, însă una dintre persoanele în cauză, o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Fizeșul Gherlii nu s-a conformat, continuând să se manifeste zgomotos, agresiv din punct de vedere verbal, fiind necesară imobilizarea și conducerea acesteia la sediul secției de poliție, în conformitate cu prevederile legale.

Cele trei persoane au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991R”, spun anchetatorii.

Femeia care a vrut să fugă din mașina de poliție a fost amendată cu 2.000 de lei pentru că le-a adus injurii polițiștilor și i-a amenințat, opunându-se reținerii. Ceilalti doi care apar în imagine au fost și ei amendați, cel mai probabil tot cu 2.000 de lei.

Comentarii Facebook