Miercuri 1 Februarie

Românii au parte de vreme schimbătoare. Luna mai vine cu furtuni puternice. Vezi când se încălzește


Prognoza meteo la început de săptămână nu arată așa cum ne așteptam. Deși temperaturile cresc ușor la începutul săptămânii, românii nu scapă de ploi. 

Meteorologii anunță că instabilitatea atmosferică va cuprinde treptat tot mai multe regiuni din România. Se așteaptă furtuni puternice și căderi de grindină. 

Luni, 2 mai, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în țară, vremea se va menține în general frumoasă. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, după-amiaza și seara ăn zonele de munte și în nord-vestul teritoriului, iar noaptea în extremitatea de sud-vest și de sud. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Bnataului unde se vor atinge viteze de 50-60 jm/h, iar temporar și pe arii restrânse și în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în nordul Moldovei. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 14-15 grade Celsius pe litoral și 23 de grade Celsius în Câmpia de Vest, iar cele minime între 1-11 grade Celsius. În zonele joase, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață. 

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în prima parte a intervalului.

Conform ANM, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 7-9 grade Celsius.  

Temperaturi scăzute

Marţi, 3 mai, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala ploi de scurtă durată, local în zonele de munte şi pe arii restrânse în rest, cel mai probabil în nord-vest, iar pe parcursul zilei şi în extremitatea de sud şi de sud-est.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime uşor mai scăzute faţă de ziua precedentă, în special în regiunile sudice, se vor încadra între 14-22 de grade Celsius, iar cele minime între 2-11 grade Celsius. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţă.   În Bucureşti, anunţă meteorologii, cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei vor fi condiţii pentru ploi slabe.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă mai scăzută faţă de ziua precedentă va fi de 17-19 grade Celsius, iar cea minimă de 7-9 grade Celsius.


Comentarii Facebook