Sambata 4 Februarie

Grădina Botanică din Cluj-Napoca și-a schimbat programul, acum fiind valabil cel de vară. Astăzi, intrare gratuită pentru cei sub 35 de ani


Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca a trecut la programul de vară și oferă vizitatorilor un interval mai mare de timp pentru a admira colecția de lalele timpurii, narcise și zambile, aflate acum la apogeul înfloririi.

În plus, în data de 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului vă așteptăm și cu alte surprize! Tinerii sub 35 de ani vor avea intrarea gratuită. De asemenea, pentru a celebra această zi specială împreună, vom organiza tururi ghidate pe tema ‘Cultura se împletește cu Natura’. În cadrul acestora, va fi prezentată remarcabila colecție de artefacte istorice conservate în Grădina Botanică. De la sarcofage și coloane romane, ornamente gotice și baroce, până la statui ale diverselor personalități ale culturii și științei, toate acestea vă așteaptă să le descoperiți”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice Cluj, pe pagina oficială a grădinii.

Pentru tururi ne vom întâlni la orele 10:00, 12:00 și 14:00 la intrarea din grădină. Vă așteptăm! Programul de vizite va fi între orele 9:00 și 20:00, serele fiind deschise între 9:00 și 18:00”, au mai ununțat oficialii grădinii. 

Comentarii Facebook