Robi e EROU național! Chiar dacă are un handicap, el e considerat ”cel mai cinstit muncitor din Cluj”

 

Robert Lukaci, cunoscut pe scurt sub numele de Robi, este ”cel mai cinstit muncitor din Cluj”, iar prin modestia și hărnicia lui dă clasă oricui. 

 

Visul lui e a avea un cărucior - gheretă cu motor este mai aproape ca oricând. Cazul lui Robi a devenit cunoscut la nivel național și oamenii fac donații de peste tot. 

 

Totul a început de la campania inițiată de taximetristul Ioan Pugna.

 

El are nevoie de 2.500 de euro pentru a-și cumpăra un cărucior cu motor, dar din munca lui îi este imposibil să adune acești bani. 

 

Robi suferă de paralizie cerebrală, se exprima greu si i-a fost dificil să îi găsească un loc de muncă. Acum 20 de ani, Robi și-a pus pe ”roate” afacerea cu obiecte pe care le vinde șoferilor. Este cunoscut de toată lumea, dar puțini știau de visul lui de a avea un carucior cu motor.

 

Ioan Pugna, initiatorul campaniei: ”Feedbackul a fost extraordinar. Cred ca e cel mai cinstit muncitor din Cluj si e foarte harnic si de 20 de ani isi cara carutul. Cu siguranta vom depasi targetul de 2500 de euro pentru carucior si vrem sa facem pasul 2 sa incercam sa strangem bani pentru un avans, pentru un apartament lui Robi. Multi nu ne apropiem daca s-ar masura omenia in centimetri nici de genunchii lui”.

 

În contul lui Robi s-au adunat peste 10.000 de lei. Planul de a-i cumpăra o garsonieră este realizabil, doar cu ajutorul tuturor.

 

CONTURILE în care puteți dona

Titular cont Lukacs Robert

SWIFT CODE: BTRLRO22

Cont EURO: RO79BTRLEURCRT00M5623902 

Cont RON: RO94BTRLRONCRT00M5623902



Comentarii Facebook