RIUF, targul educational care aduce la Cluj-Napoca universitati din Europa, America si Asia! Vezi participantii


Cea de-a zecea editie a The Romanian International University Fair (RIUF) va fi organizata in 25 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor Cluj.

"Cum ar fi ca intr-o singura zi sa treci pe la universitati renumite din Spania, Franta, Belgia, sa traversezi Canalul Manecii pana-n Marea Britanie si apoi Oceanul Atlantic catre SUA si Canada, iar in final sa ajungi in partea opusa a globului, in Thailanda? Ai avea nevoie de o masina a timpului, nu-i asa? Sau de 5 lei, pretul biletului pentru o vizita la RIUF, The Romanian International University Fair, organizat de Grupul EDUCATIVA pe data de 25 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca", precizeaza Maria Tusa, purtatorul de cuvant al RIUF Cluj 2011

Vizitatorii targului vor putea sa discute cu reprezentantii universtatilor din strainatate, printre care se numara: Princeton University, Malmö University, Tilburg University, University of Worcester, BI Norwegian Business School si multe altele. Expozantii vor veni sa prezinte atat programele lor de licenta, cat si cele de masterat si de MBA, oferindu-se astfel o gama larga tuturor tinerilor interesati de studii in afara tarii.

Inainte de targ vor fi organizate seminarii, la care cei interesati se pot inscrie. De asemenea, la targ va fi prezent si standul EDMUNDO, unde tinerii vor afla cum pot beneficia gratuit de servicii de consiliere si asistenta pentru studii in strainatate oferite de Grupul EDUCATIVA, organizatorul evenimentului.

Targul de oferte educationale RIUF va putea fi vizitat in 25 octombrie, intre orele 10.00-18.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook