Ritualuri MASONICE la Câmpia Turzii, organizate de politicieni: Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor

 

Un politician din Câmpia Turzii, Petre Pop, consilier județean PSD (acum în concediu de paternitate cu o indemnizație mai mare decât a primarului, adică circa 5000 de lei) ar conduce mai multe loje masonice, anunță Câmpia Express.

 

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, având politicianul cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.

 

Despre Masonerie există două puncte de vedere: primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă; al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă și satanistă.

 

Ritualurile la care masonii din Câmpia Turzii au loc la parterul unui bloc din apropierea sediului PSD. Printre obiectele folosite se găsesc funii cu care sunt legaţi de gât noii adepţi, săbii, pumnale, însemnele masonice (echerul, compasul, piramida), tabla de şah, dar şi un sicriu sau un cap de schelet. Interesant e că în imaginile de la ritualurile ce au loc la Câmpia Turzii apar şi nişte scaune care până anul trecut se găseau pe holurile Palatului Cultural.

 

Jurământul cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte: ”Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.

 

Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:

 

– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;

– sa mi se taie o mana;

– sa mi se smulga limba din gura;

– sa mi se reteze gatul;

– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.” este jurământul depus de participanţii la aceste ritualuri.

 

Printre persoanele identificare în pozele ce au intrat în posesia noastră, pe lângă Petre Pop şi Monica Uioreanu, apar angajaţi ai Companiei de Apă Arieş, profesori, angajaţi ai Primăriei, dar şi persoane venite din alte localităţi pentru iniţiere.

Comentarii Facebook