Rețea de hoți de cabluri telefonice prinsă în flagrant la Cluj


O rețea de hoți, care sustrăgeau cabluri de telecomunicații, a fost prinsă, duminică, în flagrant de către polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, au depistat, la data de 16 martie a.c., 16 persoane care săpau în zona terasamentului căii ferate cu scopul de a sustrage cablul interurban de telecomunicaţii C.F.R.

În momentul identificării, asupra celor 16 bărbaţi , cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, au fost găsite 18 bucăţi de cablu interurban de telecomunicaţii C.F.R. în lungime de aproximativ 2 m şi 13 bucăţi de cablu interurban de telecomunicaţii C.F.R. în lungime de aproximativ 4 m. Acestea au fost ridicate în vederea predării către reprezentanţii SC.TELECOMUNICAŢII C.F.R. S.A”, potrivit oamenilor legii.

Bărbații sunt cercetați acumsub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 228 şi de art. 229 din Codul Penal, urmând ca prejudiciul să fie stabilit de către S.C. TELECOMUNICAŢII C.F.R. S.A.

Comentarii Facebook