Restricții de circulație în centrul Clujului! Sindicaliștii din Educație organizează un nou protest


Primăria Cluj-Napoca a anunțat mai multe restricții de circulație în centrul Clujului. Cadrele didactice din Cluj ies din nou în stradă. Este anunţat un marș de protest pe partea carosabilă a străzii Eroilor, apoi spre Prefectură, pe Cuza Vodă, cu întoarcere în Piaţa Unirii, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Marșul dascălilor va avea loc, între orele 11:30 – 12:00, pe următorul traseu: plecare Piața Unirii – Bulevardul Eroilor (cu restricţionarea circulaţiei rutiere) – întoarcere Bulevardul Eroilor, pietonal – sosire latura de Sud a Pieței Unirii, pietonal;

De asemenea, în intervalul orar 11:30 – 12:00, pentru buna desfășurare a protestului, este necesară restricționarea circulației rutiere pe strada Baba Novac, de la intersecția cu strada I. C. Brătianu până la intersecția cu Bulevardul Eroilor, cu excepția riveranilor.

Un protest al părinților clujeni, care susțin greva profesorilor, va avea loc joi, 8 iunie, între orele 12.00 și 13.00, în Piața Unirii.

Noi, părinții, precum și toți cei care manifestăm spirit civic, avem responsabilitatea să ne alăturăm profesorilor și elevilor protestatari. Un sprijin social cât mai larg este necesar pentru ca greva să își atingă scopul, iar respectul și susținerea pentru Educație să fie reînnoite. Astfel, profesori și elevi se vor putea întoarce la școală.

Ca părinte, susțin greva profesorilor.

Părinte, elev, clujean, hai și tu joi, 8 iunie, de la 12:00, în Piața Unirii, la protestul de susținere a învățământului românesc!

Prin acest protest, ne arătăm solidaritatea cu profesorii care vor veni din toată țara la București, ca să picheteze sediul Guvernului joi, de la ora 12”, precizează părinții.

Profesorii din România sunt în grevă din 22 mai, iar principala lor revendicare este cea salarială.

Comentarii Facebook