Miercuri 24 Aprilie

Restaurantul ROD, de pe Calea Turzii, amendat pentru că a transformat terasa în spațiu închis


Patronul restaurantului ROD, de pe Calea Turzii, și-a izolat terasa pe care încap cel puțin 100 de oameni, și funcționa liniștit ca spațiu considerat închis. Terasa a fost izolată bine cu prelată și folii din plastic, pe lateral.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au identificat un operator economic care nu respecta măsura suspendării activității în spaţiul închis, acesta desfăşurându-şi activitatea într-un spaţiu format din acoperiș și patru pereți (trei pereţi tip prelată şi un perete din sticlă), contrar prevederilor legale, în interior aflându-se aproximativ 60 de persoane. 

Video: Eveniment de la Restaurantul Rod, din 14 ianuarie

Firma care administrează Restaurantul Rod, de pe Calea Turzii 160, a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei. 

Reprezentanţilor localului li s-a solicitat demontarea a 3 pereţi pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, aceştia conformându-se.

Restaurantul Rod a izolat terasa cu folii groase din plastic, după ce în interior activitatea a fost interzisă. Pe terasă încap cel puțin 60 de oameni, astfel că activitatea este profitabilă.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, ne puteți sesiza pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Totodată, în cadrul acţiunii, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie au identificat un alt operator economic care nu respecta măsura suspendării activităţii, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, spațiu format din acoperiș și patru pereți din prelată. 

La sosirea poliţiştilor, în interiorul localului se aflau aproximativ 20 de persoane. 

Astfel, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. 

Fiindu-le solicitată demontarea a 3 pereți pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, reprezentanții localului s-au conformat.

Comentarii Facebook