”Renii” de la Asociația CERT-Transilvania duc daruri de Crăciun în zonele izolate din Munții Apuseni - FOTO


Membrii  Asociatiei CERT-Transilvania au pornit din 12 decembrie pe drumuri de munte in cea de-a XII-a ediție a Campaniei Umanitare de Crăciun.

Chiar daca in acest an am fost nevoiți să ne desfasuram actiunea respectand cu strictete regulile impuse de pandemie și cu o mai mare grijă pentru beneficiarii si voluntarii nostri, suntem fericiti ca am reusit sa daruim lumina si speranta semenilor nostri aflati in nevoie din zonele izolate ale Muntilor Apuseni.

Conform traditiei, ne-am mobilizat pentru a împărți cadourile de Craciun concretizate in : 150 pachete cu alimente neperisabile a cate 25 kg fiecare , 1.200 kg. legume ( cartofi, morcovi, ceapa), 150 de cozonaci, 150 de paini  si 130 pachete de Mos Craciun pentru copii cu rechizite, jucari si dulciuri”, a declarat Presedinte Asociatia CERT-Transilvania, Dan Jecan.

Cele 7 echipe de voluntari CERT Transilvania au parcurs aproximativ 600 de km. la bordul masinilor de teren spre cele mai izolate catune din inima Apusenilor, precum Maguri-Racatau, Muntele Rece, Maguri, Marisel, Scrind Frasinet, Dodesti, Plopi, Dobrusu, Balta, Rasca, Otelesti, Moara de Padure, Ic Ponor , Margau si Rachitele pentru  onora promisiunea facuta an de an celor aflati in nevoie.

8.jpg7.jpg5.jpg10.jpg9.jpg4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg

Comentarii Facebook