Reclamație privind zgomotul de la Vila Tușa. Ce acuzații se aduc

 

Clujenii care locuiesc în Făget cer Primăriei Cluj-Napoca să verifice zgomotul de la Vila Tușa.

 

Unul dintre aceștia reclamă ”din nou zgomotul nejustificat din zona învecinată restaurantului Vila Tusa din Faget. Cu părere de rău pot sa constat ca NU ATI RASPUNS SESIZARII MELE nr. 88161 din 6 lunie. Nu doresc sa repet conținutul sesizării anterioare, conținutul putând fi verificat oricând pe site-ul Dvs, ci pot sa constat vă volumul zgomotului e tot la fel de mare în weekenduri când se organizează nunti în cort la Vila Tușa.

 

E extrem de deranjant pentru locuitorii din zona și așteptăm ca Politia Comunitara sa facă ceva în sensul obligării restaurantului Vila Tușa la interzicerea organizării de nunti în cort și a respectării nivelului de zgomot și a deversarii reziduurilor menejere în prima strada. În cazul în care vi se va comunica de către reprezentanții Politiei Locale ca nivelul de zgomot e în parametrii normali, va rog sa solicitați efectuarea măsurătorilor când se organizează nunti, spre exemplu în zilele de sâmbătă în intervalul 15-23. 

 

E de notorietate ”indulgenta” persoanelor care se ocupa de efectuarea măsurătorilor, respectiv relația anumitor oameni din Primărie cu asociatii Vila Tusa. Va solicit respectuos luare de masuri în acest sens și, în primul radn, va rog sa îmi răspundeți sesizărilor”, reclamă Razvan Petrut, locatar din zonă, conform domnuleprimar.ro.

 

Vom reveni cu amănunte...

Comentarii Facebook