Reacția unei clujence, la o manichiuristă care s-a plâns „că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură”


O clujeancă a stârnit mai multe reacții de nedumerire din partea altor femei, în momentul în care le-a întrebat cât lasă bacșiș coafezelor și manichiuristelor, deoarece o doamnă manichiuristă de la un salon de renume din București ar fi reclamat faptul că suma de 80 de lei este infimă pentru un bacșiș.

„Voi cât ați lăsa, sau lăsați bacșiș pentru un Balayage care costă 1800-2000 de lei? Vă întreb pentru că am auzit o doamnă manichiuristă la un salon de renume din zona Piața Romana plângându-se că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură”, a fost întrebarea pusă de o femeie, pe un grup din Cluj.

Reacțiile femeilor de pe grupul de socializare au fost pline de nedumerire, legată de suma enormă descrisă de clujeancă ca și bacșiș.

„Dacă e prea puțin, mai bine să nu îi lase nimic”, a fost răspunsul uneia dintre ele.

„Pe vremea când eram la salon îmi lăsase o doamnă bacșiș 5 lei pe o manichiură semi. Nu i-am văzut nici în ziua de azi pentru că șefa era obsedată de bani. Nu îmi pot imagina ce satisfacție ar fi avut dacă cineva ar fi lăsat 80 de lei”, a povestit altă doamnă.

„Dacă nu a fost mulțumită de 80 de lei bacșiș pentru o manichiură, oare cât costa manichiura?”, a fost curiozitatea unei alte femei.

Comentarii Facebook