Luni 16 Decembrie

Reacția selecționerului Insulelor Feroe după înfrângerea în fața RomânieiSelecționerul reprezentantivei Insulelor Feroe, Lars Olsen, a vorbit despre eșecul în fața naționalei României, meci câștigat de tricolori cu 1-0.

Tehnicianul declarat că este mulțumit de evoluția elevilor săi, precizând că au jucat bine tactic.


"Nu pot contesta victoria României. A fost echipa mai bună, şi-a creat mai multe ocazii. Noi am avut ceva probleme în primele 10-15 minute, apoi am intrat în joc. Sunt mulţumit de jucătorii mei, cred că există şanse ca echipa să crească. Am presat în final, ceea ce pentru noi nu este un lucru tocmai obişnuit.

Nu ştiu dacă România a jucat slab, pot spune însă că noi am jucat bine tactic. Problema echipei mele este ultima pasă, care să ne confere şanse reale de a marca.

Nu am riscat mai timpuriu pentru că un 0-2 ar fi fost un scor imposibil de recuperat. Am preferat să ne asumăm riscuri pe final şi s-a văzut că am fost surprinşi în două rînduri.

Suntem o echipă mică, tactica noastră era să păstrăm mingea pentru a avea acţiuni de atac, dar trebuie să ni se şi permită asta", a spus Olsen la conferinţa de presă,potrivit dolce-sport.ro.

Comentarii Facebook