Razie la Turda. Câte nereguli au depistat oamenii legii FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, joi,  în intervalul 12:00 – 16:00,  o acțiune de amploare pe raza municipiului Turda.

Acţiunea a avut ca scop menținerea unui climat de ordine şi siguranță civică, prevenirea comiterii faptelor de natură contravențională și infracțională, depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost legitimate 121 de persoane și au fost controlate 103 autovehicule. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, 36 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991R privind  încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

De asemenea, au fost  întocmite 15 note de constatare privind aspecte de sustragere de gaze naturale şi energie electrică.  

Totodată, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, o femeie fiind reţinută de către poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare în formă continuată. 


Comentarii Facebook