Razie la Pata Rât! Mai multe persoane au fost conduse la secție, printre care și un spărgător de mașini VIDEO



Polițiștii clujeni au desfîșurat, miercuri, o acţiune cu efective mărite în zona Pata Rât, pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea faptelor antisociale.

”La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au acţionat în sistem integrat, cu efective mărite, pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag cercetărilor”, informează IPJ Cluj

Acţiunea s-a derulat în zona limitrofă a municipiului Cluj-Napoca, pe străzile Calea Dezmirului şi Platanilor.

Conform oamenilor legii, în acţiune au fost angrenaţi 47 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor urbane din Cluj-Napoca, precum şi din cadrul birourilor de investigaţii criminale, rutier, ş.a.. De asemenea, au participat luptători de acţiuni speciale şi criminalişti din cadrul inspectoratului, precum şi jandarmi şi poliţişti locali.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 280 de persoane şi au fost controlate 19 autovehicule.

Poliţiştii au identificat şi condus la secţie un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea unui furt din autoturism. În cursul lunii iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras un portmoneu cu acte şi un card bancar dintr-un autoturism parcat pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca. Ulterior, ar fi utilizat cardul sustras, fiind retraşi bani în mod ilicit. Faţă de acesta continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fapte prevăzute de Codul penal.

De asemenea, alte 5 persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni, au fost conduse la sediul unităţii de poliţie.

Acţiunile poliţiştilor vor continua pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea comiterii de infracţiuni.

Comentarii Facebook