Razie la Câmpia Turzii și în zonele rurale. Câte amenzi au împărțit oamenii legii


Polițiștii clujeni au acționat, miercuri , în intervalul orar 09:00 – 13:00,  pe raza municipiulului Câmpia Turzii şi a comunelor arondate. 

Oamenii legii au acţionat în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, D.J.150 și DN 15 E60, în scopul creșterii gradului de siguranţă rutieră, prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară și economică, respectarea normelor legale privind activitatea de transport public şi circulaţia pe drumurile publice. 

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 49 de persoane şi au fost controlate 28 de autovehicule. Totodată au fost verificaţi 5 producători agricoli şi 6 persoane fizice autorizate. 

Au fost conduse la sediul unităţii de poliţie 4 persoane pentru clarificarea unor aspecte legate de comiterea unor fapte ilicite.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, 15 dintre ele pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică şi 3 pentru alte abateri.


Comentarii Facebook