Razie intr-o colonie de tigani de pe strada Campului! 20 de oameni s-au stabilit in casa unui clujean VIDEO


Politistii au descins vineri dimineata, la ora 7.00, pe strada Campului, din cartierul Manastur, intr-o colonie de tigani formata in casa unui clujean.

Politistii au retinut si dus la sectia patru din Manastur 20 de persoane care locuiau ilegal in casa de pe strada Campului. Politistii le-au verificat actele de identitate si au constatat ca niciunul nu avea domiciliul la adresa respectiva.

Tiganii s-au justificat spunand ca nu au unde locui si, desi au mai fost evacuati de cinci ori, s-au reintors de fiecare data in casa de pe strada Campului. "Nu ne ocupam de cersit si ne castigam si noi existenta cum putem. Adunam fier vechi, hartie si traim si noi cum putem. Ce aveti cu noi?", a spus unul dintre barbatii retinuti de politie.

Proprietarul terenului si al imobilului, Alexandru Rat, a declarat ca a incercat de mai multe ori sa ii evacueze pe tigani, dar fara niciun succes. "Vreau sa construiesc aici un sediu de firma, dar nu am putut pentru ca refuza sa plece. Cine are curaj sa se bage peste ei si sa ii scoata afara? De aceea am apelat la ajutorul Politiei", a spus acesta.

Tiganii au fost dusi la sectia patru, unde au fost amprentati si li s-au luat datele de identificare, dupa care vor fi trimisi in localitatile de provenienta.

Comentarii Facebook