Miercuri 7 Decembrie

Razie în trafic la Dej. Câte amenzi au dat polițiștii doar câteva ore


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, o serie de controale în trafic în zona municipiului Dej.

La data de 17 iunie a.c., în intervalul orar 08.00 – 15.00,  poliţiştii din cadrul poliţiei municipiul Dej şi cei ai Secţiei 5 poliţie Rurală au acţionat pe linie rutieră, atât pe raza municipiul, cât şi a comunelor arondate”, informează IPJ Cluj. 

Scopul acţiunii a fost creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic, reducerea accidentelor de circulație și verificarea respectării normelor rutiere privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.

Poliţiştii au depistat 9 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere autospecialelor care circulau în regim prioritar, astfel că acestora le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, pentru depăşirea vitezei legale de circulaţie, alte 28 de sancţiuni fiind aplicate pentru alte abateri ale legislaţiei rutiere în vigoare. 

Acţiunea a beneficiat de spijinul Serviciului Rutier Cluj și a reprezentanților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Cluj. 


Comentarii Facebook