Marti 28 Martie

Razie în trafic la Cluj! Polițiștii au ieșit la ”vânătoare” de vitezomaniPolițiștii clujeni au efectat, marți, o serie de controale în trafic, pe raza întregului județ Cluj.

Confor IPJ Cluj, acţiunea s-a axat, cu precădere, pe respectarea prevederilor legale privind viteza de deplasare a autovehiculelor, priorități și depășire vehicule, prioritate pietoni.

Pentru depistarea în trafic a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză şi pentru sancţionarea promptă a acestora, poliţiştii au folosit echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, aflate în dotare.

Astfel, în cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au constatat 17 abateri privind viteza de deplasare, 3 privind neacordare prioritate pietoni, precum şi peste 40 alte abateri, în valoare de peste 16.000 lei.

De asemenea, oamenii legii au reţinut 4 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

Comentarii Facebook