Miercuri 28 Octombrie

Razie în trafic la Cluj-Napoca. Polițiștii i-au vânat pe vitezomani


Polițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale de amploare în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioada 9-10 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, asigurarea unui trafic rutier în siguranță, prevenirea și reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora”, infomează IPJ Cluj. 

Abaterile constatate au impus aplicarea a peste 120 de sancțiuni contravenționale. 42 dintre acestea au reprezentat încălcări ale limitei legale de viteză. 

Polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 14 permise de conducere pentru neacordarea priorițății de trecere, nerespectării regulilor privind depășirea, dar și nerespectarea regimului legal de viteză. 

De asemenea, au fost constatate numeroase abateri ale utilizatorilor de trotinete electrice/biciclete, în acest sens fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale. 


.

Comentarii Facebook