Razie în trafic la Cluj-Napoca. Oamenii legii au acționat în zona trecerilor de pietoni


Polițiștii clujeni au desfășurat, marți, o serie de controale în trafic pe raza municipiului CLuj-Napoca, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere.

”La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune pentru responsabilizarea participanţilor la trafic prin respectarea regulilor de circulaţie, în vederea reducerii numărului de accidente rutiere”, informează IPJ Cluj.

Primele două cauze ale producerii accidentelor de circulaţie pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt traversările neregulamentare de către pietoni, respectiv neacordarea de prioritate acestora.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile de la respectarea normelor rutiere au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare.

Au fost sancţionaţi 17 pietoni care traversau neregulamentar şi 10 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

Comentarii Facebook