Joi 13 August

Razie în trafic, la Cluj-Napoca. Câte amenzi au dat polițiștii într-o singură ziPolițiștii clujeni au efectuat, miercuri, o serie de controale în trafic, pe raza ,municipiului Cluj-Napoca.

În vederea prevenirii accidentelor rutiere și impunerea respectării legislației în domeniu, la data de 20 aprilie a.c., polițiștii rutieri au acționat în zona centrală a municipiului precum și pe următoarele străzi: Calea Florești, Primăverii, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Dorobanților, Calea Turzii și Fabricii”, informează IPJ Cluj.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 14 au fost aplicate pentru depășirea vitezei regulamentare, iar 4 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Totodată, 10 sancțiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare, cauză frecventă a accidentelor rutiere.

De asemenea, oamenii legii au ridicat 15 permise de conducere, dintre care 8 pentru neacordare de prioritate pietonilor și nerespectarea culorii roșii a semaforului. Totodată, 5 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Comentarii Facebook