Razie în trafic la Cluj-Napoca! Au fost vizate mijloacele de transport persoane FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, o serie de controale în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 4 noiembrie a.c., în intervalul orar 07.00 – 08.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au acționat pe raza de competență în vederea verificării gradului de respectare a normelor de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, precum și în zona stațiilor mijloacelor de transport public”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităților au fost controlate peste 150 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate peste 190 de persoane.

Astfel, în contextul  nerespectării prevederilor Legii 55/2020, au fost aplicate 64 de sancțiuni, iar ca urmare a abaterilor aduse normelor de circulație rutieră au fost aplicate 27 de sancțiuni, în conformitate cu OUG 195/2002R.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile prevăzute de legislația în vigoare, precum şi în mijloacele de transport în comun și să nu se expună la riscuri.


Comentarii Facebook