Razie în Piețele Mărăști și Mihai Viteazu. Câte sancțiuni au aplicat oamenii legii în doar câteva ore


Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au acţionat, în data de 5 mai, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă a secţiei.

La data de 5 mai a.c. în intervalul orar 08.00 – 14.00 poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, Sectiei 2 Poliție, poliţiştii secţiei au desfăşurat o acţiune de prevenire a infracţiunilor stradale şi de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost vizate Pieţele Mărăști şi Mihai Viteazul dar şi străzile adiacente acestora.”, infomează IPJ Cluj

În cadrul acţiunii poliţiştii au legitimat 30 de persoane şi au verificat 23 de comercianţi, persoane fizice sau juridice.

Neregulile constatate au impus aplicarea unui număr de 26 de sancţiuni contravenţionale, 13 conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, 4 în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, 9 în conformitate cu alte acte normative în vigoare.

Comentarii Facebook