Razie de amploare la Huedin. S-au dat amenzi de peste 9000 lei



Polițiștii clujeni au efectuat o razie de amploare în acest sfârșit de săptămână la Huedin, fiind aplicate amenzi de peste 9.000 lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au acţionat, în acest sfârşit de săptămână, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, a transporturilor ilicite de material lemnos, a abaterilor rutiere, precum şi a altor fapte ilicite care tulbură liniştea şi ordinea publică”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, pe DN1 R, a fost depistată o autoutilitară cu care se transportau peste 13 metri cubi de material lemnos, din specia molid, fără aviz de însoţire a mărfii.

Conducătorul auto, din comuna Călăţele, a fost sancţionat cu amendă de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Materialul lemnos, în valoare de circa 4.000 lei, a fost confiscat şi predat ocolului silvic competent.

De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, circa 80 de autovehicule, iar pentru abaterile rutiere constatate, aceștia au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6.000 lei.

Totodată, 7 persoane au fost amendate pentru încălcări ale prevederilor Legii nr.61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Comentarii Facebook