Razie de amploare la Dej! Câte amenzi au dat oamenii legii în doar patru ore FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, marți, o serie de acțiuni de amploare pe raza municipiului Dej.

”La data de 27 august a.c., poliţiştii rutieri, de ordine publică și criminaliști din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Secției 5 Poliție Rurală Dej, au acționat pentru menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, date în consemn, ori a celor care se sustrag urmăririi penale”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în intervalul 07.00 - 13.00, s-a acționat cu efective mărite pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate.

Pe linie rutieră s-a acționat cu autospeciala radar pe DN 1 C, DN 18 B -localitățile Câțcău, Cășeiu și Rugășești, DJ 172 F - localitatea Mica, precum și în interiorul municipiului, în vederea reducerii riscului rutier.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 129 de persoane și au fost puse în executare 4 mandate de aducere. De asemenea, au fost controlate 97 de autovehicule.

Au fost constatate 2 infracțiuni (conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință). De asemenea, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, O.U.G. 97/2005,  Legii 12/1990 și a Legii 61/1991.


Comentarii Facebook