Marti 7 Februarie

Razie de amploare la Cluj, pentru a depista șoferii veți la volan și vitezomanii. Câte amenzi s-au aplicat


Polițiștii clujeni au desfășurat, în aceste zile, o serie de controale în trafic pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru a depista șoferii care se urcă beți la volan sau conduc cu viteză excesivă.

În perioada 27 - 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul Rutier  și Secția 7 Poliție - au organizat o acțiune ce a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, precum și a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii au acționat în zona străzilor Traian, Cantonului, Calea Someșeni, Calea Dezmirului, strada Platanilor, ocazie cu care au fost legitimate 30 de persoane, iar pentru neregulile constatate s-a impus aplicarea unui număr de 20 sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 15 pentru alte abateri rutiere. 

Ca măsuri complementare, s-au aplicat 23 de puncte de penalizare, iar ca masuri tehnico-administrative au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, precum și 7 seturi de plăcuțe de înmatriculare, sancțiunile aplicate fiind în valoare totală de circa 10.000 de lei.
Comentarii Facebook