Razie de amploare la Cluj-Napoca, înainte de Paște. Câte amenzi s-a dat într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri, o serie de acțiuni pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 24 aprilie  a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  - Secția 2 Poliție, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, a Poliţiei Locale Cluj-Napoca și a Direcției Sanitar - Veterinare Cluj, au organizat și desfășurat o acțiune  pentru verificarea activităţilor de comerţ în Piața Mărăști”, anunță IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 89 de persoane, iar pentru abaterile de la legislaţia în vigoare au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale. Au fost constatate nereguli în ceea ce privește prevederile Legii 12/1990 pentru protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, precum și a Legii 145/2014.  

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au acționat pe raza de competență pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor de tâlhărie și a altor fapte antisociale.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 24 de persoane şi controlarea a 12 de vehicule. Abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea unui număr de  9 de sancţiuni contravenţionale.

Comentarii Facebook