Razie de amploare la Cluj! Câte amenzi au dat polițiștii în doar câteva ore VIDEO


Polițiștii clujeni au efectuat, joi dimineața, o razie de aploare în municicpiul Cluj-Napoca.

La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective mărite în vederea prevenirii şi combaterii faptelor ilicite”, informează IPJ Cluj.

Astfel, peste 20 de poliţişti de investigaţii criminale şi ordine publică, împreună cu un echipaj al poliţiei rutiere şi 35 de jandarmi, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerț ilicit, a infracţiunilor stradale, precum şi a riscului rutier.

Oamenii legii au acţionat, cu precădere, pe străzile Argeş, Croitorilor, Constanţa, Ploieşti şi în Piaţa Mihai Viteazul.

În cadrul acţiunii, poliţiştii de ordine publică au legitimat 59 de persoane, dintre care 9 au fost conduse la secţia de poliţie. De asemenea, au fost verificaţi 32 de producători agricoli şi controlate 28 de autovehicule.

De asemenea, poliţiştii rutieri au aplicat20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.000 de lei. Cele mai numeroase au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, s-a dispus confiscarea a circa 150 kilograme de produse agroalimentare, deţinute în vederea comercializării fără îndeplinirea prevederilor legale, în valoare de peste 1.200 de lei.

Comentarii Facebook