Razie de amploare în trafic la Cluj. Câte amenzi au primit șoferii


Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au derulat, luni, o acțiune cu efective mărite pe raza județului Cluj, pentru prevenirea accidentelor de circulație.

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, dar şi de impunere a unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier, al transportatorilor de mărfuri şi persoane. La acţiune au participat şi reprezentanţii ISCTR Cluj”, conform Poliției Cluj.

Activităţile au fost desfăşurate pe  D.N.1 E.60, pe raza localitatilor Floreşti şi Gilău,  pe D.N.1 C, pe raza localităţilor Jucu, Fundătura, Iclod, Gherla şi Dej, pe D.N. 17 Cuzdrioara.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost controlate 56 de autovehicule de transport mărfuri şi persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, 10 pentru abateri de la legislaţia rutieră în vigoare conform O.U.G. 195/2002, iar 4 pentru abateri de la legislaţia specifică transporturilor rutiere, respectiv O.G. 37/2007. 

De asemenea, au fost testaţi cu aparatul etilotest 24 de conducători auto, fiind reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 1 permis de conducere.




Comentarii Facebook