Miercuri 3 Iunie

Razie de amploare în toiul nopții, în cartierele Mărăști, Mănăștur și Gheorgheni FOTO


Polițiștii clujeni au desfășurat, azi-noapte, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 13 ianuarie a.c., în intervalul orar 22:30 - 00:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2, 3, 4 și Biroul Rutier - au desfășurat activități cu scopul menținerii unui climat de ordine si siguranță publică pe raza municipiului Cluj-Napoca, totodată urmărindu-se reducerea riscului rutier”, informează IPJ Cluj. 

Acțiunea a fost derulată cu preponderență în zona cartierelor Mărăști, Mănăștur și Gheorgheni, pe artere intens circulate, respectiv străzile -  Nicolae Titulescu - Septimiu Albini, zona centrală a orașului, Calea Florești - strada Izlazului-Câmpului, strada Aurel Vlaicu - strada Gorunului.

Activitatea desfășurată de către polițiști a condus la legitimarea a 49 de persoane, controlarea a 47 de vehicule. În urma abaterilor constatate, s-a impus aplicarea a 20 de sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere sub influența alcoolului. 

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale legislației rutiere, dar și pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice


Comentarii Facebook