Joi 29 Septembrie

Razie de amploare în Someșeni. Câte amenzi au împărțit polițiștiiPolițitșii clueni au efectuat, joi, o serie de controale pe raza cartierului Someșeni, pentru prevenirea faptelor antisociale.

La data de 21 aprilie a.c., pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe străzile Calea Dezmirului şi Platanilor, din cartierul Someşeni”, informează IPJ Cluj.

Acţiunea a vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost legitimate 122 de persoane şi au fost controlate 36 de autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 8 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

De asemenea, a fost controlată activitatea a 12 societăţi comerciale din zonă.

Polițiștii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, nerespectarea regimului domicilierii şi a regimului rutier.

Totodată, oamenii legii au solicitat intervenţia organelor specializate pentru ridicarea câinilor comunitari din zonă.

Comentarii Facebook