Razie a poliției în perioada 28 septembrie - 1 octombrie. Au fost aplicate 731 de amenzi

 

Polițiștii au făcut o razie în ultimele 3 zile, în zona gărilor, autogărilor, aeroport şi în alte locuri pentru prevenirea furturilor și a altor infracțiuni. 

 

În acest interval, au fost aplicate 731 sancţiuni contravenţionale aplicate (dintre care 555 la OUG 195/2002, 98 la Legea 61/1991); s-au constatat 16 infracţiuni; au fost controlate 440 autoturisme și 105 societăţi comerciale, fiind reținute 28 permise auto.

 

În 28 septembrie, ora 00.15, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti l-au depistat pe S. RAREŞ din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe strada Eroilor din localitatea Floreşti, fără a poseda permis de conducere, cu o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea plăcuţele de înmatriculare erau radiate. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

 

În 29 septembrie, ora 10.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Turda l-au depistat în trafic pe  T. IOAN de 31 ani, din Iara, în timp ce conducea un autovehicul cu numărul fals de înmatriculare pe raza municipiului Turda, autoturismul fiind neînmatriculat.

 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare.

Comentarii Facebook