Radu Moisin: TIR -urile au fost blocate pe dealul Feleacului, pentru ca au refuzat sa mearga pe Centura Valcele - Apahida


TIR -urile care au vrut sa intre luni seara, dupa ora 20.00, in Cluj-Napoca, au fost blocate pe Feleac de politistii rutieri. Primarul Radu Moisin sustine ca n-au vrut sa intre pe centura.

Politistii au oprit pe Dealul Feleacului zeci de TIR -uri care au vrut sa tranziteze orasul, pe vechea ruta Calea Turzii - Buna Ziua - Constantin Brancusi - Nicolae Titulescu, pentru a iesi pe Drumul National 1F.

"Au luat masura asta ca sa nu blocheze activitatea in municipiu. Nu au voie sa circule de cand s-a deschis centura Valcele - Apahida, dar au preferat sa vin prin oras pentru ca este deszapezit. Au vrut sa scurteze distanta pentru ca pe centura se circula mai greu. Sa se duca pe centura lor pentru ca s-ar bloca totul. Zilele trecute s-a intamplat la fel si am avut probleme cu camioanele in oras, care au ramas blocate pe drumurile in panta", a declarat primarul interimar Radu Moisin.

 

Vezi AICI cum a decurs deszapezirea in Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook