Rablele parcate în Florești îi încurcă pe unii locuitori ai comunei, alții nu văd o problemă: „Pe parcare privată poți pune ce vrei”


Postarea unui floreștean despre mașinile vechi parcate pe locurile private a stârnit discuții aprinse. Bărbatul este nemulțumit că pe unele locuri din Florești, proprietarii mai țin „rable” și nu înțelege de ce Poliția Locală Florești nu intervine în acest caz. 

„Rablele ocupă parcările floreștenilor. Nu se poate oare să scăpăm de rablele parcate prin Florești?! Oamenii fac petiții la Poliția Locală Florești ca să dispună ridicarea rablelor și nimic nu se întâmplă! În poză este o rablă de pe str. Porii nr. 142A! Astfel de rable sunt peste tot prin Florești, unde un loc de parcare valorează mii de euro”, a transmis un floreștean.

Deși rablele nu „coafează” prea mult aspectul orașului, majoritatea floreștenilor spun că nu îi poți impune unui om ce fel de mașină să țină în parcarea sa privată.

„E parcare privată cu cf nu ai ce să faci. Fiecare pe parcarea lui parcheaza ce are. E ca și în apartament fiecare isi mobileaza după bani”; „Așa cum ziceau unii mai sus, pe parcare privată poți pune ce vrei, atâta timp cât e parcarea ta”; „Nu aveți loc de parcare pentru cal?” - au comentat mai mulți locuitori ai comunei. 

Comentarii Facebook