Puya va cânta la Târgul de Crăciun din Florești - Winter Dream Florești


Rapperul Puya va cânta la Târgul de Crăciun din Florești - Winter Dream Florești, în 9 decembrie. 

Primăria și Consiliul Local Floresti, organizatori ai Targului de Crăciun Winter Dream Florești sunt încântați să anunțe că sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 21:00, celebrul artist Puya va urca pe scena principală din Parcul Poligon, aducând o energie inconfundabilă și ritmuri captivante. Acest eveniment reprezintă un punct culminant al seriei de concerte și activități culturale ce animă perioada sărbătorilor de iarnă în localitate.

Înaintea concertului lui Puya, publicul va avea ocazia de a experimenta un moment impresionant cu Rock Academy, începând cu ora 18:00. Aceștia vor aduce pe scenă talentul tinerilor muzicieni, promițând un spectacol vibrant și plin de pasiune.

De asemenea, de la ora 19:30, Ilinca & Gadjo Dilo Band vor încânta audiența cu un amestec unic de sunete și stiluri muzicale, pregătind scena pentru o noapte de neuitat.

Acest eveniment muzical face parte dintr-un program bogat oferit de Târgul de Crăciun Winter Dream, care continuă să îmbogățească viața culturală din Florești. Invităm pe toți iubitorii de muzică și distracție să ni se alăture pentru a celebra arta și comunitatea într-o atmosferă de sărbătoare. 

Pentru informații suplimentare și detalii despre întregul program al târgului, vă rugăm să consultați aplicația Memorabil, disponibila spre descarcare atat in Apple App Store cat si in Google Play.

Comentarii Facebook