Protestul din Piata Unirii incepe la ora 14.00: Cerem ca Arafat sa fie INVITAT inapoi la Ministerul Sanatatii


Protestul pro Arafat, din Piata Unirii, programat pentru ora 14.00 se va tine cu toate ca presedintele Traian Basescu a retras din dezbatere noua lege a sanatatii, ca urmare a scandalului national declansat.

"Clujenii ies in strada astazi la ora 14.00 cu mesajele: Raed arafat, invitatul contribuabilului in Ministerul Sanatatii, ROMANIA A VOTAT. LA SANATATE ARAFAT si Sanatate FARA Politica, VIATA BATE POLITICA. Retragerea legii nu a fost suficienta fata de cerile oamenilor, asa ca cerem ca dl. Arafat sa fie invitat inapoi la Ministerul Sanatatii", a afirmat Andreea Duminicioiu, unul dintre inititatorii miscarii de pe Facebook.

La protestul trecut au participat si reprezentantii PSD si PNL. "Au fost acolo IN CALITATE DE CETATENI fara insemne politice, fara vreo calitate organizatorica ORGANIZATOR: CETATEANUL CONTRIBUABIL", a mai declarat Andreea Duminicioiu.

 

Raed Arafat a demisionat din functia de secretar de stat din Ministerul Sanatatii in urma unei dispute cu presedintele Traian Basescu pe tema legii sanatatii. Medicul a renuntat la post pentru a putea contesta din exterior actul normativ, fiind acuzat de Basescu ca din functia pe care o detinea trebuie sa faca acest lucru in comisiile de specialitate.

 

Raed Arafat si-a exprimat temerea ca noua lege va duce la slabirea si chiar desfiintarea SMURD si a serviciului public de Ambulanta.

 

Protest in Piata Unirii! Clujenii au venit sa il sustina pe Raed Arafat VIDEO si FOTO

 

Clujenii au protestat in Piata Unirii, in semn de sustinere fata de Raed Arafat, si in data de 11 ianuarie, urmat de miscari in toata tara.

 

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, 13 ianuarie, ca va retrage legea pentru ca nu este inteleasa.

 

Basescu: Ii voi cere lui Boc sa retraga proiectul de reformare a legii sanatatii

Comentarii Facebook