Protest la TVR Cluj, în direct: Fac MATINALUL din pasiune - VIDEO

 

Prezentatoarea matinalului de la TVR Cluj a apărut pe post, luni dimineața, 11 aprilie, purtând un tricou cu mesajul ”Matinal din pasiune”.

 

Irina Gaspar, prezentatoarea emisiunii de dimineață de la TVR Cluj, a dezbătut pe larg situația de la televiziunea publică. Ea prezintă matinalul fără a fi plătită, după ce a fost anunțată, alături de ceilalți colaboratori, că pot veni la lucru, dar că nu mai sunt plătiți.

 

1. Propunere pentru cresterea bugetului televiziunii, astfel incat banii sa nu se mai scurga aiurea la firmele de asa-zisa recuperare (min. 10). Credeti ca vreun parlamentar care a aflat de solutia asta a fost interesat sa miste un deget?

2. De ce renuntarea la colaboratori? Televiziunile din alte tari au preponderent colaboratori pe proiecte/emisiuni. Cat lucrezi, atata esti platit. Prin ce deranjeaza colaboratorii Tvr-ul? (min. 12 juma')

3. Oare e corect ca bugetele tuturor studiourilor teritoriale Tvr sa reprezinte 2,7% din bugetul total al Tvr-ului? Doi virgula sapte! (min. 6)”, a scris Irina pe Facebook.

Comentarii Facebook