Protest la TVR Cluj împotriva DISPONIBILIZĂRILOR. Angajații au ieșit în fața instituției - UPDATE

 

Sindicaliștii din cadrul TVR Cluj vor să protesteze în curtea instituței față de măsurile de concediere colectivă. Sindicaliștii s-au întâlnit la ora 11.30 și discută o eventuală întrerupere a activității.

 

Surse din cadrul TVR Cluj au precizat pentru Știri de Cluj că acțiunea de protest ar putea începe la ora 13.00.

 

Proteste s-au declanșat și în alte stații TVR din țară. La București, 500 de oameni s-au adunat în curtea instituției, iar la Craiova 50 de oameni au întrerupt lucrul.

 

Protestăm nu neapărat faţă de aceste comisii, ci vizavi de modul în care a fost concepută această restructurare. Noi avem un proiect de restructurare, dar nu au ţinut cont de el şi nici de punctul nostru de vedere”, au declarat reprezentanţii  Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR - SPUS TV, potrivit Mediafax. 

 

În total, din cei 3.274 de angajați ai TVR trebuie să rămână după terminarea procesului de disponibilizare 2.395.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Conform unor surse din interiorul TVR Cluj, angajații au fost anunțați că protestul în curtea instituției va avea loc la ora 14.00.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Protestul a început.

Comentarii Facebook