Protest cu frigiderul la Cluj! Și-au scos vitrina frigorifică pe 21 Decembrie 1989 în fața cofetăriei


O cofetărie bio de pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca se confruntă cu probleme tehnice de 4 luni de zile din cauza unei vitrine frigorifice defecte, pe care compania de la care a fost procurată refuză să o repare.

Timp de 4 luni ne tot amână cu reparația și nu fac nimic. Așteaptă să iasă din garanție ca să scape de o cheltuială. Eu fără vitrina asta nu pot să produc marfă. Suntem o cofetărie bio și lucrăm cu ingrediente scumpe, iar dacă mie nu îmi funcționează frigiderul nu pot face prăjituri”, a declarat pentru Știri de Cluj Diana Secară, administratorul Cedratine Cooking House.

De patru luni de zile vitrina frigorifică face condens și nu funcționează corespunzător, însă problemele nu se opresc aici, reprezentanții companiei Maxigel refuzând să-i mai răspundă la telefon administratorului cofetăriei.

De fiecare dată când sun și îi întreb ce se mai aude cu lada frigorifică se prefac că nu mai aud, ca nu mai este semnal, iar când resun îmi răspund: ”Nu știu pe cine căutați, greșeală” și apoi îmi închid. Cei de la sediul din Cluj, de pe Calea Turzii, nici nu mai răspund la telefon”, a mai povestit Diana Secară.

Potrivit tinerei, reprezentanții companiei susțin că au doar doi oameni care se ocupă de reparații pe toată țara, acesta fiind motivul pentru care este amânată reparația.

Au trimis un domn care a venit fără echipament, fără nimic, s-a uitat puțin la ea (n.r. vitrina frigorifica) și apoi a zis ca nu poate face nimic si a plecat”, a mai spus administratorul cofetăriei.

În semn de protest, cei de la cofetărie au scos în stradă un frigider pe care au lipit mesaje în care își manifestă nemulțumirea față de compania producătoare de echipamente frigorifice.

 

Diana Secară nu este singura păgubită: ”Abia ce am postat pe Facebook poza cu vitrina frigorifică și oamenii deja au început să îmi scrie că și ei au pățit la fel ca și mine”, a mai spus tânăra.

 

Compania Maxigel nu a putut fi contactată, însă proprietarilor cofetăriei le-a fost promisă rezolvarea problemei.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Cele doua parti implicate au ajuns dupa publicarea acestui articol la o intelegere si au semnat un act aditional la contract in care au precizat:

 

"Cumparatorul declara ca nu are nici o pretentie de orice natura, referitoare la executia contractului de vanzare-cumparare nr.13100117. Restul clauzelor contractuale raman neschimbate. Deasemenea, Cumparatorul va retrage oficial toate pozele si afirmatiile legate de Vanzator, publicate de mass media, dupa semnarea actului aditional."

Comentarii Facebook