Hoți de la bancomate, prinși de polițiștii din Cluj - VIDEO

 

Trei bărbați suspectați de furt din bancomate au fost reținuți de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, duminică, 30 iunie. 

 

Ofițerii au beneficiat de sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Cluj, Serviciul Operaţiuni Speciale Alba,  IPJ Hunedoara  şi IPJ Suceava. ”Au depistate şi identificate trei persoane, suspectate de comiterea unor furturi prin retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri situate pe raza judeţului Cluj şi a altor judeţe. Suspecţii au utilizat carduri şi instrumente metalice tip lamelă cu care acţionau în interiorul ATM-urilor. În vederea probării activităţii infracţionale, ieri a fost efectuată o percheziţie domiciliară în municipiul Lupeni şi au fost executate trei mandate de aducere.

 

Vasile C. de 28 ani din judeţul Bihor, Lucian T. de 26 ani din judeţul Hunedoara şi Valerian S. de 32 ani din Suceava, sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat în formă continuată (patru acte materiale de furt). În perioada 17 mai -10 iunie a.c., prin forţarea şi ruperea uşiţei de eliberare a numerarului, utilizând un card, au extras bani din patru ATM-uri situate pe raza judeţului Cluj. Prejudiciul creat este estimat la suma de 10.000 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Faţă de Lucian T. şi Valerian S. au fost emise ordonanţe de reţinere pentru  24 de ore, urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, iar Vasile C. este arestat într-o altă cauză.

Comentarii Facebook