Protest al taximetriștilor la Cluj! Taximetriștii cer majorarea tarifelor - VIDEO


Protest al taximetriștilor la Primăria Cluj-Napoca. Taximetriștii din Cluj-Napoca protestează marți dimineața, în curtea interioară a Primăriei Cluj-Napoca.

Aceștia sunt nemulțumiți pentru că de luni de zile primarul Emil Boc îi duce de nas și le tot promite că va majora tarifele, dar nu o face.

Noul regulament de taximetrie din Cluj-Napoca a fost dezbătut lunile trecute, dar încă nu a fost aprobat. Atunci s-a discutat despre o posibilă majorare a tarifelor, dar numai dacă taximetriștii vor demonstra că au cheltuieli mai mari și că o majorare se justifică.

Acum este mai scump să circuli cu autobuzul în Cluj-Napoca, decât este să mergi cu taximetrul. Dacă trebuie să schimbi două sau trei autobuze, ajungi la un tarif mai mare decât în cazul taxiului”, a spus un taximetrist. 

Aceștia au ocupat curtea interioară a Primăriei și cer să discute cu primarul Emil Boc, tocmai premiat la Gala Asociației Municipiilor din România.

TAXIMETRIȘTII DIN CLUJ PROTESTEAZĂ

Peste 100 de taximetristi din Cluj vor protesta maine dimineața la primărie, nemulțumiți de faptul ca autoritățile locale nu le aprobă majorarea tarifelor. Aceștia spun ca de 6 ani tarifele le-au rămas neschimbate, timp în care s-au scumpit toate și nu li se mai merita taximetria. Aceștia vor parca regulamentar în PARKINGUL primăriei, atât de vital pentru soferii care au treaba în centrul orașului. Aceștia vor sa ocupe “regulamentar” toate locurile de parcare disponibile, astfel incat sa tragă un semnal de alarma ca tot sunt amanati.

Aceștia au cerut încă din luna iulie majorarea tarifului maximal de la 2,25/km la 3,75/km”, precizează protestatarii.

Oficial din Primăria Cluj-Napoca: Tariful de taximetrie se va majora. Actele justificative trimise sunt jalnice

Comentarii Facebook