Protecția Consumatorilor Cluj a ÎNCHIS magazinul Mega Image. Se spălau cutiile de legume cu mopul și detergentul de podele - FOTO


Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au închis magazinul Mega Image, de pe Strada Eugen Ionesco din Cluj, unde angajatele au fost fotografiate în timp ce spălau cutiile de legume / fructe cu mopul.

În urma unei acțiuni de control la unitatea Mega Image SRL, având in vedere că operatorul economic a înțeles să igienizeze ambalajele aferente depozitării  legumelor și fructelor cu mopul (așa cum rezultă din media) și soluții de igienizare paviment, s-a dispus măsura OTPS (Oprirea temporară a prestării serviciilor) pâna la remedierea deficiențelor, cu utilizare de soluții compatibile cu produsele alimentare”, arată echipa de control.

SC Mega Image SRL a fost amendată cu 20.000 de lei, iar magazinul este încă închis. 

Un clujean a surprins o scenă incredibilă într-un magazin Mega din Cluj-Napoca. Angajatele spălat lăzile în care stau fructele și legumele cu mopul cu care spălau și pe jos.

Mega Image, de pe Strada Eugen Ionesco din Cluj, cred că a depășit orice limită. Spală lăzile (acum dimineata 20 Octombrie 2023) în care se țin fructe și legume vrac cu detergent de spălat podelele și cu același mop. Nu mai zic ca au aruncat cartofii pe jos în aceeași idee. 

Poate cateva din domniile voastre locuiesc în zona și cumpara fructe si legume pentru copiii dumneavoastra si familie de la acest magazin.

Sper intr-o minima implicare din partea domniilor dumneavoastra si in rezolvarea situatiei semnalate”, a semnalat Ștefan.

Protecția Consumatorilor Cluj s-a autosesizat, luând măsuri urgente și radicale.

Controlul a pornit de la o informație publicată de Știri de Cluj. Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni știri și aveți nevoie de susținere, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

939076790cc424f32af07b9195d7257c.jpg

Comentarii Facebook