Proprietarul unor localuri din Cluj se întreabă de ce vaccinarea nu este OBLIGATORIE, dacă toate măsurile de până acum au fost


Mircea Buteanu, cel care a pus pe roate câteva localuri de succes din Cluj-Napoca, și care a fost afectat de pandemie, se întreabă de ce vaccinarea nu este obligatorie, dar toate măsurie luate până acum au fost prezentate așa.

Ascult şi văd peste tot îndemnuri la vaccinare, necesitatea de a lămuri oamenii că este necesară. 

Păi, până acum, s-au luat o grămadă de măsuri, toate fiind OBLIGATORII, deşi nu exista vreo certitudine că acestea urmau să reducă răspândirea virusului, excepţie făcând doar izolarea anumitor localităţi, ţări, a  întregii planete, eventual. Multe state au aplicat diferit tot felul de măsuri, unele dintre ele, controversate. De la purtarea mănuşilor, la interzicerea plimbării prin parcuri după 11 seara, de la închiderea şcolilor şi a localurilor, la carantinarea ciudată a indivizilor, toate aceste măsuri, bune-rele, comice unele dintre ele, au fost OBLIGATORII şi lumea le-a acceptat. S-au distrus destine, s-a pus în pericol viitorul unor generaţii, s-au risipit mare parte din economiile statelor, toate cu scopul de a salva omenirea. Iar acum, când, în sfârşit, toată planeta e de acord că s-a descoperit leacul izbăvitor, ce să vezi, folosirea lui nu este obligatorie. Oamenii trebuie lămuriţi, îndrumaţi, rugaţi, unii zic că ar trebui chiar plătiţi să se vaccineze. De ce nu s-a procedat la fel şi cu interzicerea circulatului pe stradă, dar cu purtatul măştii etc etc. De ce am fost obligaţi şi nu doar sfătuiţi? Oare au înnebunit cu toţii, cei care conduc lumea asta?”, a scris Mircea Buteanu.

646x404.jpg

Comentarii Facebook