Proprietarii de tarabe de pe Canalul Morii, din zona strazii Arges, au dat in judecata Primaria Cluj-Napoca


Proprietarii tarabelor de pe Canalul Morii au dat in judecata Primaria Cluj-Napoca, in incercarea de a bloca demolarea spatiilor. In total este vorba de 25 de gherete situate pe strada Arges, din apropierea Pietei Mihai Viteazu.

"Oamenii care detin aceste module au platit si investit mult aici. Traiesc de pe urma acestor mici afaceri peste 100 de persoane si nu suntem de acord cu demolarea lor. Tocmai de aceea am deschis aceasta actiune in instanta. Primaria ar trebui sa aiba un fond de despagubiri pentru ca investitiile acestor oameni trebuie cumva sa fie rascumparate", a declarat Mircea Pop, avocatul celor 25 de proprietari de tarabe de pe Canalul Morii.

Proprietarii modulelor se opun demolarii si pentru ca au contracte care expira abia peste 15 ani. Ei au solicitat instantei anularea horararii Consiliului Local Cluj-Napoca din luna ianuarie, care prevedea demolarea gheretelor si decopertarea canalului.

Purtatorul de cuvant al Primariei, Oana Buzatu, a declarat ca pe Canalul Morii in zona strazii Arges va fi creata o zona pietonala, unde clujeni sa poata petrece cateva clipe de liniste. Reprezentantii primariei mai spun ca proiectul va fi dus la bun sfarsit numai dupa ce va fi rezolvata problema juridica cu proprietarii tarabelor de pe Canalul Morii.

Comentarii Facebook