Proiectul "Capitala Europeana a Tineretului in 2015", promovat de I love Cluj pe Facebook

 

Clujul depune la 1 mai candidatura pentru a deveni "Capitala Europeana a Tineretului in 2015". Proiectul va fi promovat pe pagina de Facebook a comunitatii I Love Cluj.

Capitala Europeana de Tineret este un titlu acordat anual de catre European Youth Forum cu sprijinul Consiliului Europei pentru o localitate din tarile care fac parte din aceasta structura.

 

Proiectul Cluj - Capitala Europeana a Tineretului in 2015 va fi promovat pe FACEBOOK

Pentru a deveni o capitala europeana de tineret, localitate trebuise sa demonstreze capacitatea de management, de creativitate, de promovare si sa propuna un program anual, care sa contina proiecte de tineret sustenabile. Nu in ultimul rand programul anual trebuie sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a localitatii si a regiunii inconjuratoare.

Cea mai populara si urmarita comunitate virtuala clujeana va promova actiunile, demersurile facute de municipalitate si de organizatiile de tineret clujene in a depune candidatura pentru titlul de Capitala Europeana de Tineret in 2015 si va contribui la construirea comunitatii virtuale de sprijin a initiativei.

I Love Cluj este o comunitate virtuala care promoveaza lucrurile pozitive din Cluj si care in prezent are aproape 100.000 de membri din toate partile lumii.

Comentarii Facebook