Proiect imobiliar SF la Cluj? Cu telegondola de la bloc la Iulius Mall. Dronele vor livra produsele


Milionarul Ștefan Berciu, consulul onorific al statului Burundi, visează la telegondole și heliport pentru un cartier de blocuri, de care se vorbește de ani de zile, lângă Cluj-Napoca.

Berciu se laudă cu 10.000 de locuințe pe un deal de lângă unitatea militară din Someșeni, pe strada Moș Ion Roată. 

Ștefan Berciu nu prea vrea să vorbească despre numirea lui în funcția de consul onorific al statului Burundi, dar fiica acestuia Ștefania este foarte mândră de funcție. Pe BMW-ul din dotare apare însemnul de Corp Diplomatic”, fiind surprinsă în ”vizită oficială” la un șantier din Cluj-Napoca (Foto: Gazeta de Cluj).

unnamed.jpg

Moda consulilor onorifici la Cluj este în floare, Ștefan Gadola fiind Consulatul Onorific al Republicii Kazahstan la Cluj, Vasile Andrei Vita, patronul Vitacon, este Consul Onorific al Republicii Turcia la Cluj, Decebal Cotoc este COnsulul Onorific al Tunisiei la Cluj, iar Viorel Zaharia, Consulul Onorific al Republicii Sierra Leone la Cluj Napoca.

Telegondola promisă de Funar în 2000 este promisă în altă locație

Revenind la Ștefan Berciu, acesta promite, prin SDC Imobiliare, 800 de locuințe în ărimă fază pe dealul de lângă Unitatea Militară din Someșeni și apoi alte 9.200 de locuințe, adică ceva ce nu s-a mai făcut și nici nu este clar că în locația indicată, un deal, există atâta loc. 

Ce este greu de crezut este, însă, telegondola și heliportul care va fi făcut acolo. Acolo va fi și un mall, iar livrarea produselor se va face cu dronele, a mai spus Berciu, pentru Profit.ro. Cartierul va fi un mic oraș, cu autobuze electrice, șoferii se vor orienta pe smartphone și totul va fi controlat de senzori.

Greu de crezut este proiectul telegondolei, care va lega zona de Aeroport, trecând calea ferată, dar și de Iulius Mall. Funar promitea o telegondolă în campania electorală din 2000 pe Dealul Cetățuia. De acel proiect s-a ales praful.

Comentarii Facebook