Prognoza meteo pe două săptămâni: ANM anunță temperaturi destul de reci și precipitațiiMeteorologii de la ANM au emis estimările valorilor termice medii pentru perioada de prognoză 13 martie - 26 martie.

Astfel, în Transilvania, în primele 4 – 5 zile ale intervalului de prognoză, valorile termice se vor menține relativ constante, atât ziua, cât și noaptea și se vor situa în jurul unor medii de 9 grade la temperaturile maxime și 0 grade la cele minime.

Între 18 și 22 martie vremea se va încălzi ușor, iar media temperaturilor diurne va atinge 15 grade, pentru ca ulterior, până la finalul celor două săptămâni, să scadă din nou spre 10 grade. În ceea ce privește temperaturile nocturne, acestea se vor situa între -4 și -2 grade în perioada 17 - 19 martie, iar apoi vor crește ușor, spre medii de 0...2 grade, ce se vor menține până la sfârșitul intervalului de prognoză.

Vor fi precipitații slabe, pe arii restrânse, între 12 și 16 martie, dar după data de 19 martie acestea se vor semnala zilnic, la nivel local, iar cantitățile de apă pot fi, izolat, moderate.

Comentarii Facebook